Dit kookt AmuseKookt
​
​
Ontzorgen en creëren van een culinaire beleving.
Dat is mijn passie! Een mooie middag of avond invullen met verrassende gerechten, nieuwe smaakcombinaties op basis van jouw wensen.
​​
Een greep uit mogelijkheden:
Een overzicht van kookactiviteiten die ik zoal voor je kan verzorgen.
​
-
​Thuisdiners vanaf 6 personen in 3-, 4-, 5- of meer gangen;
-
Culinaire invulling van een feest denk aan geboorte, verjaardag of een Housewarming;
-
Walking Dinner (staand gerechtjes eten aan statafels) vanaf 25 personen/ 6pp;
-
​Helemaal 2020: '16 - 21 diner' voor jonge dames en heren;
-
Zakelijk diner voor je team of in je bedrijf;
-
Pop-up diners op onverwachte prachtige locatie. Op initiatief van Amuse Kookt of op aanvraag;
-
Live cooking tijdens een bedrijfsfeest; bv. op een Kerstmarkt met de van TV bekende Rudolf van Veen;
-
Lazy Sunday Lunch;
-
Catering koud en warm, 20-300 personen.
​
Uiteraard houd ik altijd rekening met dieetwensen, allergieën en overtuigingen.
​
​
Kookstijl
Mijn kookstijl is puur en eerlijk met een twist. Ik werkt met verse producten, liefst en zoveel mogelijk uit de regio.
​
Gerechten zónder vlees of vis kook ik graag.
Smaken van over de hele wereld komen samen en leveren kleurrijke gerechten op, smaakbommetjes.
​
Ervaring
Zoek je een kok die nét even anders kookt, dan ben je bij mij aan het goede adres.
​Jarenlange ervaring zowel als privékok aan huis, als in zakelijke omgevingen breng ik mee.
Ook als kok in grotere brigades sta ik mijn mannetje en kan ik moeiteloos iets voor jou betekenen.
​
Meestal kook ik zelf. Als de aanvraag het nodig heeft kan ik putten uit een prachtig netwerk van inspirerende collega koks. Een divers gezelschap met kwaliteiten waar ik achter sta.
​​
Wijn en aankleding
Wijn-spijs-combinatie, ontvangstcocktail, tafelaankleding, tafels en stoelen….niets moet, alles kan.
Jou verrassen
Favoriete gerechten heb ik niet echt… wel de passie gasten
te verassen.