top of page

Even voorstellen

1.jpg

Van jongs af aan sta ik nieuwsgierig en met veel plezier in de keuken. Het liefst achter het fornuis. Daar is het begonnen. Mijn liefde en passie voor mooi en lekker koken.

Elke dag komen er nieuwe inspiratiebronnen, ideeën en smaakcombinaties bij.


Door sparren en samenwerken met collega-koks hebt ik een eigen kookstijl en smaak ontwikkeld. Kenmerkend is een traditionele basis, maar daarnaast ook licht, vrouwelijk, seizoengebonden en speels. 

 

Inspiratie haal ik vooral uit "dingen die voorbij komen via socials" & sparren met collega koks; een dag zomaar koken en ontwikkelen in nieuwe gerechten; af en toe zelf uit eten gaan zoals laatst bij De Nieuwe Winkel. Dit  prikkelt mijn smaakpupillen en laten nieuwe recepten en combinaties ontstaan.

Het bedenken & bereiden van vernieuwende gerechten met toch herkenbare smaken; vlees (niet té veel & bio) vis, vegetarisch of soms zelfs vegan, vind ik heerlijk.  Het is mijn passie en uitdaging om gasten een compleet en verfrissende beleving te laten ervaren. 

Favoriete gerechten heb ik niet echt. 

Wel de passie om gasten te verassen.

Mijn slogan is: Word blij van 'Vooral Heerlijk & Eerlijk eten.

 

Culinaire groet, 

Marjan Allewelt

buitengebied Oudewater.jpg
2cf4fe5e-b5dc-41a3-8346-5c48e91b39df.jpg
voorgerechtje.jpg
G & T.jpg
Surf en Turf.jpg
foto 4.jpeg
andere happen.jpg
2cf4fe5e-b5dc-41a3-8346-5c48e91b39df.jpg
bottom of page